Hood Wins Dickinson County Fair 100, Lindsley Clinches Track Championship Norja Speedway Finale

(Norja, MI) Syyskuu 7 – Kahden peräkkäisen viikon peruutuksia sateen vuoksi, Norja Speedway oli vihdoin palata toimintaan korkki pois se 2020 kauden toiminta täynnä toimintaa päivä racing. Tietenkään tämä viikko ei ollut ilman sään aiheuttamaa lykkäystä sunnuntai-iltapäivästä maanantai-iltapäivään.

Viimeisten viiden vuoden ajan Norway Speedwayn Late Model -mestarin nimi on pysynyt muuttumattomana, kun Dillon Kralovetz vei mestaruudet 2015-2019. Sopivasti tällä viikolla tittelin napannut kuljettaja Dan Lindsley oli viimeinen kuljettaja, jonka nimi ei ole Dillon Kralovetz, joka on voittanut tittelin. Lindsley voitti tittelin vuonna 2014 ja lisää tittelin numero kaksi hänen ansioluetteloonsa vuoden 2020 mestaruudella, jonka hän vaati yksinkertaisesti käynnistämällä moottorinsa tänään.

Dickinson County Fair 100 Late Model -ominaisuus, joka ajettiin Bob Iversonin muistoksi, sai kuoppaisen alun kolmella varoituksella ensimmäisten 10 kierroksen aikana. 35 kierroksen juoksu seurasi, ennen kuin seuraava keltainen lensi.

Dan Lindsley, joka otti nopean ajan aiemmin päivällä, osoitti nopeutensa ottamalla johdon Cory Cootwarelta 13. kierroksella, ja Robby Iverson seurasi toisena. Ryan Hood nappasi pian kakkospaikan Iversonilta hieman ennen puoliväliä.

Hood ja Lindsley kaksintaistelivat kärjestä, ja Hood nappasi paikan 56. kierroksella. Kun reilut 20 kierrosta oli jäljellä, he kohtasivat toisensa kaarteessa neljä, ja Hood pyörähti Lindsleyn nenän edestä. Lindsley keskeytti, otti syyt niskoilleen välikohtauksesta ja putosi kentän loppupäähän, kun taas Hood pysyi kärjessä, jossa hän pysyi kilpailun loppuun asti ja vei voiton ja 1000 dollaria kotiin.

Robby Iverson ylitti maalilinjan toisena, kun Mike D’Angelo seurasi kolmantena. Cory Cootware ja Jason Wells täydensivät kärkiviisikon. Dan Lindsley rynnisti takaisin kuudenneksi viimeisten 20 kierroksen aikana toipuakseen putoamisestaan taaksepäin.

Jake Dolfurd voitti villin Fab Four Frenzy -kilpailun nelisylinteriluokassa, kun taas Dean Bellmore syrjäytti Zach Gazdan tittelitaistelussa, kun nämä kaksi ottivat yhteen viimeisillä kierroksilla, mikä päättyi siihen, että Gazda ajautui sivuttain ja Bellmore voitti mestaruuden.

Superstock-divisioonassa Ryan Wender selviytyi varoitusten täyttämästä kilpailusta voittaakseen sekä ominaispiirteensä että vuoden 2020 mestaruuden. Wender oli pyöräyttänyt autonsa ulkopuoliselle nurmikolle ykköskierroksella välttääkseen neljän auton kasaantumisen kisan alussa. Siirto toi hänelle lopulta voiton. Lindsleyn tavoin mestaruus oli hänen, kun hän käynnisti moottorinsa kilpailua varten.

Cody Vanderloop vei Wisconsin Sport Truck Feature -kilpailun voiton, kun taas Brent Barglind päihitti sekä Vanderloopin että kaksoisveljensä Brad Barglindin ja vei tämän luokan mestaruuden sijoittumalla toiseksi.

Stock Cars -autojen Ed Hedlundin muistokilpailussa Travis Hulsizer vei ruutulipun Joey Pontbriandin ollessa niukasti toinen. Preston Weddel puolestaan säilytti pistejohtonsa ja otti divisioonan mestaruuden.

Norgen Speedwayn kausi 2020 on virallisesti päättynyt, ja odotamme innolla jännittävää kautta 2021, joka on täällä ennen kuin huomaammekaan! Tarkistakaa lisätietoja verkkosivuiltamme norwayspeedway.com ja sivultamme Facebookissa tai sähköpostitse osoitteesta [email protected].