NASCAR:n virkailijat ovat lykänneet Cup-sarjan pudotuskilpailun loppuosan Teksasin moottoriradalta tiistain uusintakierrokselle jatkuvan sateen vuoksi.

Autotrader EchoPark Automotive 500 -kilpailu käynnistyi sunnuntaina iltapäivällä, ja suunnitellusta 334 kierroksesta ajettiin 52 kierrosta loppuun ennen kuin märkä keli pakotti kuljettajat punaisen lipun käyttöön. Kisan oli määrä jatkua maanantaina, mutta jatkuvat sateet työnsivät suunnitelman ehdotettuun uudelleenkäynnistykseen tiistaina klo 12.00 ET (NBCSN, PRN, SiriusXM).

RELATED: NASCARin virallinen lausunto koskien säätä 1,5 mailin Fort Worthin radalla totesi: ”Koska jatkuva kosteus ja alhaiset lämpötilat haittaavat kuivauspyrkimyksiä sekä samanlainen ennuste loppuillasta Texas Motor Speedwaylla, NASCAR Cup Series Autotrader EchoPark Automotive 500 -kilpailun jatkoa on siirretty tiistaihin kello 11.00 CT / Noon ET NBCSN:llä, PRN:llä ja SiriusXM NASCAR Radiolla.”

Clint Bowyer merkittiin kisan kärkeen avausjakson puolivälissä. Hänen nro 14 Stewart-Haas Racing Fordinsa otti kärkipaikan sunnuntain kolmannen varoitusajon aikana ja oli kärjessä, kun toimitsijat tekivät päätöksen lykkäyksestä.

Ensimmäisen vaiheen on määrä päättyä 105. kierroksella ja toisen vaiheen on määrä päättyä 210. kierroksella. Kisa olisi virallinen puolivälissä (kierros 167).

LISÄÄ: Sijoitukset ajossa