Lincoln Presidential Half Marathon i 2021 vil være et virtuelt løb.
Din tilmelding omfatter
* Løb Lincoln Presidential Half Marathon hvor som helst du ønsker.
* Mulighed for nemt at indsende dit resultat for at blive inkluderet i en rangliste, ligesom ved et personligt løb.
* Fleecevest (hvis du er tilmeldt inden den 10. marts)
* Eftertragtet medalje til slutspurten! Designet vil blive annonceret på et senere tidspunkt.
* Brug af tracking-app (RaceJoy) til at løbe dit virtuelle løb.
* Valgfri forsendelse af din vest og finishermedalje. Der vil være en lokal afhentning (gratis) den 4/2. For dem, der betaler for forsendelse, vil alle forsendelser blive sendt ud den 31/3. Pakkeafhentning er blevet planlagt! Drive-thru Springfield Running Center parkeringsplads, kl. 9.00-12.00 lørdag den 3. april. Der vil senere blive givet yderligere oplysninger om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan nå det. Hvis du har valgt at få din pakke sendt, behøver du ikke at bekymre dig om denne afhentning 😊
Indberetning af dit resultat
En vigtig del af dette virtuelle løb er at indsende din tid, så du kan se, hvordan du placerer dig, ligesom ved et traditionelt løb. Fra den 3. april vil du kunne indsende din tid. Hvis du vil indsende din virtuelle tid, skal du klikke på nedenstående link. (Bemærk: linket vil ikke fungere, og du kan ikke indsende et resultat før den 3. april) Ved dit navn skal du klikke på EDIT TIME (rediger tid). Du kan indsende resultater fra den 3. april til og med den 11. april. De endelige resultater vil være tilgængelige på samme link den 12. april.
Bemærk: Hvis du tidligere har haft en udsættelse, vil din tilmelding blive udsat til 2022.
———————–

Samarbejd med os den første lørdag i april, når løbere fra mange stater og lande tager på Abraham Lincoln-steder under dette naturskønne halvmaraton. Dette USATF-certificerede løb vil fordybe dig i Lincoln-historien i modsætning til noget andet løb!

Løbet starter og slutter ved det gamle statskapitol, hvor Lincoln holdt sin berømte tale om det delte hus. Lige på den anden side af pladsen fra Capitol, inden for den første kvarte mil af løbet, ligger Lincoln-Herndon Law Offices. Det er den eneste bygning, der stadig står tilbage, hvor Lincoln praktiserede som advokat i løbet af sin 25-årige karriere. Ikke engang en kilometer inde i løbet går løberne to blokke tilbage i tiden og passerer forbi det eneste hjem, som Abraham Lincoln nogensinde har ejet. I løbet af kilometer ni kommer løberne ind på Oak Ridge-kirkegården og kan se Lincolns sidste hvilested. Mile 10 fører løberne gennem den lokale bypark, der er opkaldt efter den 16. præsident. På løbets sidste kilometer kommer løberne forbi den historiske Union Train Station, der ligger lige ved siden af Abraham Lincoln Museum and Library, som kun ligger en gade fra målstregen.

Så meget historie på bare 13,1 miles! Uanset om du er interesseret i Lincoln-historie eller ej, lover vi, at dette løb er det hele værd!