Hood vinder Dickinson County Fair 100, Lindsley vinder banemesterskabet i Norway Speedway finale

(Norway, MI) 7. september – Efter to uger i træk med aflysninger på grund af regn, var Norway Speedway endelig i stand til at vende tilbage til handling for at afslutte sæsonen 2020 med en actionfyldt dag med løb. Selvfølgelig var denne uge ikke uden en vejrudsættelse fra søndag eftermiddag til mandag eftermiddag.

I de sidste fem år er navnet på Norway Speedway Late Model Champion forblevet uændret, da Dillon Kralovetz hævdede mesterskaberne 2015-2019. Passende nok var køreren, der pakkede titlen ind i denne uge, Dan Lindsley, den sidste kører, der ikke hedder Dillon Kralovetz, til at vinde titlen. Lindsley vandt titlen i 2014 og tilføjer titel nummer to til sit CV med mesterskabet i 2020, som han gjorde krav på ved blot at starte motoren i dag.

Den Dickinson County Fair 100 Late Model feature, der blev kørt til minde om Bob Iverson, fik en ujævn start med tre advarsler i løbet af de første 10 omgange, og der fulgte 35 omgange, inden det næste gule flagrede.

Dan Lindsley, der tog hurtig tid tidligere på dagen, viste sin hurtighed ved at tage føringen fra Cory Cootware på 13. omgang, mens Robby Iverson fulgte med til andenpladsen. Ryan Hood ville snart snuppe andenpladsen fra Iverson kort før halvvejs.

Hood og Lindsley duellerede om føringen, og Hood snuppede pladsen på 56. omgang. Med lidt over 20 omgange tilbage kom de to sammen ved udkørsel fra sving fire, og Hood snurrede ud over næsen på Lindsley. Lindsley ville tappe ud, tage skylden for hændelsen og falde til bagerst i feltet, mens Hood forblev i front, hvor han forblev gennem slutningen af løbet for at tage sejren og $1.000 med hjem.

Robby Iverson krydsede stregen som nummer to, mens Mike D’Angelo fulgte på tredjepladsen. Cory Cootware og Jason Wells rundede top fem af. Dan Lindsley kom tilbage til sjettepladsen i de sidste 20 omgange for at komme sig efter at være faldet bagud.

Jake Dolfurd vandt et vildt Fab Four Frenzy i firecylinderklassen, mens Dean Bellmore udkonkurrerede Zach Gazda i titelkampen, da de to stødte hoveder sammen i de sidste omgange, som endte med, at Gazda gik sidelæns og Bellmore til mesterskabet.

I Super Stock Divisionen overlevede Ryan Wender et løb fyldt med advarsler for at tage både finalen og mesterskabet for 2020. Wender havde drejet sin bil ud på ydersiden af græsset i første sving for at undgå en karambolage med fire biler tidligt i løbet. Dette træk gav ham i sidste ende sejren i løbet. Ligesom Lindsley var mesterskabet hans, da han tændte for sin motor til finalen.

Cody Vanderloop vandt Wisconsin Sport Truck Feature-løbet, mens Brent Barglind slog både Vanderloop og tvillingebroderen Brad Barglind for at tage mesterskabet i denne division med en andenplads i løbet.

I Ed Hedlund Memorial Feature-løbet for Stock Cars tog Travis Hulsizer det ternede flag med Joey Pontbriand på en tæt andenplads. Preston Weddel holdt i mellemtiden fast i sin pointføring og tog titlen i divisionen.

N Norway Speedways 2020-sæson er officielt afsluttet, og vi ser frem til en spændende 2021-sæson, som vil være her, før vi ved af det! Se venligst vores hjemmeside norwayspeedway.com og på vores side på Facebook for yderligere oplysninger eller send en e-mail til [email protected].